Welkom in onze werkplaats. Uitgerust voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw auto (ongeacht merk), camper of lichte bedrijfswagen, zoals reparaties, onderhoud, schadeherstel, tuning en APK. Ook als u niet in het bezit bent van een Chrysler, Dodge of Jeep wordt het onderhoud altijd volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd, zodat eventuele geldende (fabrieks-)garanties gehandhaafd blijven.

Wij monteren originele onderdelen bij onderhoud en reparatie, maar door eigen import voor een veel lagere prijs als bij de merkdealer. Wij leveren ook onderdelen voor eigen montage voor zowel de particulier als ook voor collega garagebedrijven. Zoekt u een gebruikt onderdeel, dan kunnen we u hiermee ook helpen.

Wij hebben een passie voor auto's en techniek. Daarnaast hebben we een breed netwerk binnen de autowereld en gaan onze autotechnici regelmatig op cursus.

Bekijk onze werkplaats op Google Streetview

Wilt u een prijsopgaaf, noteer dan uw chassisnummer, type voertuig en eventueel kenteken en neem contact met ons op.

 

Ingericht voor alle soorten reparaties en onderhoud

De foto's hieronder laten een aantal voorbeelden zien van de werkzaamheden die wij zoal in onze werkplaats uitvoeren en de auto's die wij tegenkomen.

Alt

Jeep

Van Jeeps gaan onze harten sneller kloppen, zoals dat bij de eigenaars van deze auto's vaak ook het geval is. Het zijn echte Amerikaanse auto's waar toch een bepaald gevoel bij komt kijken. Wij hebben een passie voor deze wagens en hebben ons gespecialiseerd in een aantal veel voorkomende handelingen. We zijn als een van de weinige autobedrijven bijvoorbeeld gespecialiseerd in cardan revisie en modificatie.
Jeeps die wij vaak in de werkplaats tegenkomen zijn onder andere de Jeep Wrangler, de Jeep Grand Cherokee en natuurlijk ook Land Rover en andere 4X4 auto's.

Chrysler & Dodge

Ondanks het ter ziele gaan van Chrysler in Europa, zijn ook de auto's van Chrysler en Dodge graag geziene gasten in ons bedrijf. Amerikaanse auto's zijn en blijven onze passie en daarom hebben we er ook veel verstand van. Onder andere de Dodge Pickup en de Chrysler Grand Voyager zien we vaak voorbij komen en dat blijft mooi.

Alt
Alt

Camperservice

Al sinds de start van ons bedrijf houden we ons bezig met campers. Tijdens de nieuwbouw in 2013 hebben we de werkplaats dan ook speciaal ingericht voor camperservice. Sinds kort bezit Rob Boerema zelf ook zo'n mooie kampeerwagen. We hebben een grote brug in de werkplaats waardoor we ook de grote campers kunnen repareren en onderhouden. Ook voor het oplossen van storingen in het woongedeelte hebben we expertise in huis. Daarnaast doen we onder andere vochtmetingen, kunnen we de koelkast vervangen, repareren we satellietontvangers en kunnen we bijvoorbeeld airco of ringverwarming installeren. Kortom: we kunnen uw camper van binnen en van buiten repareren en onderhouden.

Met veel plezier en passie werken we aan uw kostbare bezit.

Onze werkplaats op Google Streetview